evergren.blogg.se

Ett ställe där jag kommer att skriva om hur jag ser på livet och massor med träning!

Bad day

Kategori: Allmänt

Har haft en dålig dag idag. Fick reda på att en nära kompis har hjärtesorg, tycker så otroligt synd om henne! Sen är jag själv arg för att när jag gick pw imorse så kände jag av min bristning i låret därav ingen mer träning idag.. Även ett privat problem som tynger mig väldigt mycket.. Så just nu hade jag bara velat ha chips (lättsaltade ofc), internet shopiping, en bra serie och en nära bredvid mig. Men tyvärr har jag inget av det... 

Lite funderingar

Kategori: Allmänt

Jag kom att tänka på en sak, ingen som läser vet ju hur jag är som person eller vem jag är, så det får vi ta och ändra på! 

Jag är alltså en snart 19årig tjej som bor i Skåne. Pluggar på gymnasiet och har två jobb men lägger helst av allt min tid på gymmet. Efter studenten så kommer jag att åka till USA med min syster och bosätta mig där ett tag och bara leva livet. 


Efter USA vill jag utbilda mig till dietist och jobba på sjukhus där jag kan rädda barn som är överviktiga.  Jag har även en underbar pojkvän sedan ett bra tag tillbaka och fantastiska vänner! Min familj består utav mig, min pappa, en syster och en bror och min familj betyder verkligen allt! 
Jag började att träna när jag var väldigt liten och då spelade jag fotboll, men slutade med det efter 14år och började istället gymma på heltid. Når jag var 15år så började jag med en motorsport som heter folkrace som nästan hela min släkt är involverad i. Mitt mål inom den sporten är att bli bästa kvinnliga förare o Sverige och sedan i Europa! 
Jag har även väldigt starka åsikter om det mesta och jag tycker mycket om kläder och sådant :) Så på denna bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt men antagligen mest träning :) 
Mina förebilder är min syster och Zlatan såklart :) 

New supplements!

Kategori: Allmänt

Häromdagen kom det hem ett efterlängtat paket till mig! Nämligen nya kosttillskott. 
Paket innehöll 
1pkt blåbärs protein
1pkt päronsplitt protein
1pkt med aminosyror
Och en ny shaker :) 


?????

Kategori: Allmänt

Vad vill ni läsa? Ge gärna förslag så ska jag verkligen försöka fixa sådana inlägg :) jag måste även fixa en finare header och stil på inläggen! 

It's leg day!

Kategori: Allmänt

Igår var det vilodag så idag står det alltså ben på schemat! Har verkligen en hat-kärlek till benpass.. Känslan innan och under är så himla jobbig men efter känns det sååååå skönt! 

Sunday

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 
Har avverkat ett armar och axlar pass på gymmet och nu ligger jag och tittar på sex and the city innan jag behöver göra vid mig. Idag är det nämligen släktkalas för min fina bror och det betyder ju kakor i mängder! 
Efter kalaset ska jag plugga och sedan dra till gymmet för lite kondition. 


back attack

Kategori: Allmänt

Hemma igen från gymmet, blev ett jätte bra ryggpass! Var ensam på gymmet vilket är så skönt, fokuserar mycket bättre då! :) 

Min absoluta favorit bild just nu

Kategori: AllmäntUnderbara lördag!

Kategori: Allmänt

Jobbade idag, så har nästan precis kommit innanför dörren och just nu väntar jag bara på att maten ska bli klar. Är så himla hungrig! 
Efter det ska jag dra till gymmet för att köra rygg, bästa lördagsnöjet! 


Hello there!

Kategori: Allmänt

Hejsan! 
Detta är alltså en blogg som kommer handla om mitt liv. Jag spenderar mycket  tid på gymmet men har även ett stort intresse för mode och skönhet!